Facebook Twitter Google+ Instagram Youtube

Rem en llagut Activitats natura Tallers castellers Esports i jocs tradicionals
Llegenda

ELS CASTELLERS
VENEN A TU

Foto de la activitat

Realització d’un taller casteller on coneixerem, mitjançant una xerrada, reforçada amb imatges, els orígens i actualitat dels castells, la nomenclatura i les parts dels castells. Tot seguit realitzarem activitats relacionades amb cada una d’aquestes parts.

HORARI: 2/3 hores

VARIS: Mínim 30 persones.

MATÍ CASTELLER

Foto de la activitat

Visita a la casa dels Castellers de Vilafranca: Cal Figarot i realització d’un taller casteller on coneixerem, mitjançant una xerrada, reforçada amb imatges, els orígens i actualitat dels castells, la nomenclatura i les parts dels castells. Tot seguit realitzarem activitats relacionades amb cada una d’aquestes parts.

UBICACIÓ: Cal Figarot, seu social dels Castellers de Vilafranca, Vilafranca del Penedès (Alt Penedès)

HORARI: 3 hores

VARIS: Mínim 30 persones. Possibilitat de visitar la casa de la Festa Major amb explicació de les fortes arrels que tenen els castells amb la Festa Major de Vilafranca del Penedès.

TERRITORI
CASTELLER

Foto de la activitat

Visita al local de una de les colles capdavanteres del país, Cal Figarot, seu social dels Castellers de Vilafranca. Descobrirem el lloc on s’assaja i es preparen els castells. Coneixerem, els orígens i actualitat dels castells, organització i funcionament d’una colla, el vestuari, la nomenclatura i les parts dels castells.

UBICACIÓ: Cal Figarot, Vilafranca del Penedès (Alt Penedès)

HORARI: entre 1 hora i hora i mitja

VARIS: Mínim 30 persones.Quadrícula w+m: Disseny i programació web
Aquesta web utiliza cookies, pots veure la nostra política de cookies aquí Si continues navegant estas acceptan-la