Facebook Twitter Google+ Instagram Youtube

Rem en llagut Activitats natura Tallers castellers Esports i jocs tradicionals

Recomanacions

XXII Campionat de Catalunya de Llagut Català, a Deltebre (Terres de l'Ebre) XXII Campionat de Catalunya de Llagut Català, a Deltebre (Terres de l'Ebre)XXII Campionat de Catalunya de Llagut Català, a Deltebre (Terres de l'Ebre)

XXII Campionat de Catalunya de Llagut Català, a Deltebre (Terres de l'Ebre)

XXII Campionat de Catalunya de Llagut Català, a Deltebre (Terres de l'Ebre)

Aquest cap de setmana tancarà la temporada de rem català. Després d'una disputada i emocionant Lliga Catalana que va acabar el passar 4 de setembre a Lloret de Mar, els equips tenen una segona oportunitat per medir-se amb els seus rivals aquest dissabte i diumenge. 

A partir de dissabte a les 3 de la tarda es disputarà la XXIIena edició del Campionat de Catalunya de Llagut, a Deltebre. En aquesta ocasió, la competició no serà en línea, si no que les tripulacions en grups de 4 per categoria remen en dos carrers i en direccions oposades. Són regates molt emocionants perquè no se sap qui va davant fins que no es creuen per la línea del mig. A més a més,  tot i fer la mateixa distància que a la Lliga, totes les categories hauran de fer un gir més. 

Des d'infantils fins a veterans, disputaran les eliminatòries distribuïdes per Sorteig que es farà el mateix dissabte pel matí. Segons la categoria els primers classificats d'aquestes mànegues passaran directament a les semifinals de diumenge pel matí. La resta d'equips tindran una segona oportunitat a les repesques de dissabte a la tarda per obtenir el seu lloc per a les semifinals.

Us anirem informant durant el Campionat i us #recomanem que dissabte tarda i diumenge pel matí us acosteu a veure-ho, segur que gaudireu d'un bon Campionat.

Som-hi! Quadrícula w+m: Disseny i programació web
Aquesta web utiliza cookies, pots veure la nostra política de cookies aquí Si continues navegant estas acceptan-la